Buitenkeukens.com, een initiatief van Door Dijkman

Vanuit onze passie zijn wij Buitenkeukens.com gestart. Twee broers die allebei uit de creatieve sector komen. De één uit de meubelbranche en de ander vanuit zijn werk als hovenier. Door onze kwaliteiten samen te voegen kunnen wij echt een verschil maken en de mooiste items op het gebied van buitenkeukens leveren.

De beste kwaliteit

Wij staan voor kwaliteit en leveren de mooiste materialen op het gebied van buitenkeukens. Mooie materialen zoals Douglas hout, hardhout, beton, graniet en hardsteen. Door sterke, natuurlijke materialen te gebruiken kunnen wij ervoor zorgen dat een buitenkeuken van Buitenkeukens.com de beste kwaliteit heeft en dat je jarenlang plezier hebt van jouw buitenkeuken.

Professioneel en vakkundig

Door onze jarenlange ervaring in zowel de tuin- als de meubelbranche kunnen wij elke buitenkeuken op professionele en vakkundige wijze plaatsen.

Duurzame materialen

Bij Buitenkeukens.com vinden wij het heel belangrijk om een bijdrage te leveren aan het milieu. Wij werken dan ook met de mooiste en meest duurzame materialen.

Voor elk budget

Wij vinden het belangrijk dat onze buitenkeukens toegankelijk zijn voor iedere doelgroep. Wij bieden dan ook een model aan voor ieder budget.

Gratis vrijblijvende prijsopgave aanvragen

Wij maken snel en kosteloos een offerte voor jou op. Stel eerst je buitenkeuken samen en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Veelgestelde vragen

Zijn de buitenkeukens van Buitenkeukens.com gemaakt van duurzame materialen?
Duurzaamheid vinden wij heel erg belangrijk. Wij maken dan ook gebruik van duurzame materialen zoals Douglas hout en hardhout wat betreft het binnenwerk en de frontjes. Deze materialen hebben een lange levensduur en gaan jarenlang mee. De keukenbladen worden ook van natuurlijke materialen gemaakt. Beton, graniet of stenen bladen zijn hier voorbeelden van.
Kan ik de buitenkeuken op maat laten maken?
Ja, dat is mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op. 
Meer veelgestelde vragen