Veelgestelde vragen

De aanschaf van een nieuwe buitenkeuken kan best wat vragen oproepen. Natuurlijk helpen wij heel graag en denken wij mee in de mogelijkheden. Op de meest gestelde vragen hebben wij hieronder alvast een antwoord gegeven.

Categorieën

  • Afmetingen
  • Garantie
  • Materiaal
  • Montage en levering

Afmetingen

Kan ik de buitenkeuken op maat laten maken?

Ja, dat is mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op. 

Wat is de standaardafmeting van de buitenkeukens van Buitenkeukens.com?

Onze basismodellen hebben vaste afmetingen, maar op aanvraag zijn onze buitenkeukens in andere afmetingen verkrijgbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Garantie

Hoelang is de garantie op een buitenkeuken?

Standaard is de garantie één jaar. Is de termijn verlopen en mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij denken graag mee.

Materiaal

Zijn de buitenkeukens van Buitenkeukens.com gemaakt van duurzame materialen?

Duurzaamheid vinden wij heel erg belangrijk. Wij maken dan ook gebruik van duurzame materialen zoals eikenhout en hardhout wat betreft het binnenwerk en de frontjes. De keukenbladen worden ook van natuurlijke materialen gemaakt. Beton, graniet of hardstenen bladen zijn hier voorbeelden van.

Montage en levering

Wat is de levertijd van een buitenkeuken?

Afhankelijk van de drukte streven wij ernaar om de nieuwe buitenkeuken binnen 4 weken gemonteerd te hebben. Je kunt dus snel genieten van jouw nieuwe buitenkeuken.

Kan een buitenkeuken in elke tuin worden geplaatst?

In principe kan een buitenkeuken in elke tuin worden geplaatst. Uiteraard is dit wel afhankelijk van de ruimte, maar wij denken heel graag mee in de mogelijkheden! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies!

Andere vraag?

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden op het gebied van buitenkeukens? Neem dan vooral even contact met ons op. Wist je dat je bij Buitenkeukens.com ook zelf de buitenkeuken met extra opties kunt samenstellen? Zo weet jij zeker dat deze aan al jouw wensen voldoet! 

Neem contact op Stel jouw buitenkeuken samen