Buitenkeukens.com, de allermooiste buitenkeuken voor je barbecue

Zie je het voor je? Een zomeravond buiten, barbecue aan en met vrienden heerlijk eten en borrelen, zittend aan de tuintafel. Deze bbq-beleving maak je nóg completer met een buitenkeuken in jouw tuin. Want met een buitenkeuken bereid je alle gerechten direct naast je barbecue, gewoon buiten!

Haal binnen naar buiten

Met een buitenkeuken mét bbq haal je binnen naar buiten. Niet meer continu naar binnen, maar alle recepten buiten bereiden. Al onze buitenkeukens hebben een uitsparing voor een kamado bbq en kunnen naar wens verder uitgebreid worden. Een koelkast om je bbq-vlees koud te houden? Een wijnkoelkast zodat je alle drankjes direct bij kunt schenken? Een gootsteen met kraan? Geen probleem!

Onze buitenkeukens zijn geschikt voor alle kamado bbq’s: van Kamado Joe tot Big Green Egg en van Black Bastard tot Grill Guru.

Professioneel en vakkundig

Door onze jarenlange ervaring in zowel de tuin- als de meubelbranche kunnen wij elke buitenkeuken op professionele en vakkundige wijze plaatsen. 

Duurzame materialen

Bij Buitenkeukens.com vinden wij het heel belangrijk om een bijdrage te leveren aan het milieu. Wij werken dan ook met de mooiste en meest duurzame materialen.

Voor elk budget

Wij vinden het belangrijk dat onze buitenkeukens toegankelijk zijn voor iedere doelgroep. Wij bieden dan ook een model aan voor ieder budget.

Gratis vrijblijvende prijsopgave aanvragen

Wij maken snel en kosteloos een offerte voor jou op. Stel eerst je buitenkeuken samen en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Veelgestelde vragen

Zijn de buitenkeukens van Buitenkeukens.com gemaakt van duurzame materialen?
Duurzaamheid vinden wij heel erg belangrijk. Wij maken dan ook gebruik van duurzame materialen zoals Douglas hout en hardhout wat betreft het binnenwerk en de frontjes. Deze materialen hebben een lange levensduur en gaan jarenlang mee. De keukenbladen worden ook van natuurlijke materialen gemaakt. Beton, graniet of stenen bladen zijn hier voorbeelden van.
Kan ik de buitenkeuken op maat laten maken?
Ja, dat is mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op. 
Meer veelgestelde vragen